Контакти

За връзка с нас можете да използвате следния е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Всички наши услуги се извършват по куриер, не приемаме автомобили на място при нас. Ако желаете комплексно обслужване може да се обърнете към някоя от фирмите, участващи в портала - DPFBulgaria.com

фирми за премахване на дпф

Нашите съвети преди да решите да премахвате DPF

Консултирайте се с можещ механик – не предприемайте подобни действия самостоятелно. Много често, когато светне лампата на DPF и хората решават да го махат. Това е погрешно, проблемът може да се крие в нещо много малко и ремонтът да бъде едва 15-20 лв. Ето защо ако Ви предлагат бързо да преминете към процедура на премахване, не се доверявайте.

Ръчно или автоматично изключване – автоматичното изключване става с безплатни програми в интернет. Те буквално отсичат цели блокове от софтуера на компютъра и колата скоро ще има проблеми. Ето защо винаги питайте как ще бъде направено изключването. Качественото ръчно изключване на ДПФ става за няколко часа плюс още няколко часа за физически демонтаж. Обикновено се изчаква записване за след няколко дни.
Бързите срокове + ниски цени = автоматично изключване = Проблеми

Безплатно изключване – Вече е много масово, даже за някои марки автомобили ще Ви върнат пари. Тяхната цел е да Ви демонтират филтъра и да го върнат на вторични суровини. Софтуерът е колкото автомобилът да може да се движи. Колко ли е качествена услугата? Решете сами.

Разни полезни връзки:
Какво е DPF? - Виж тук
Почистване на филтъра с препарати - https://www.youtube.com/watch?v=OcuILAXxuJI както и тук: https://www.youtube.com/watch?v=fi1fJt7qfrQ
Кола с проблемна регенерация - https://www.youtube.com/watch?v=9oulaV4sGxo

Thursday the 20th. Design by QualityJoomlaTemplates. Професионален чип тунинг на ниски цени!
Copyright 2012

©